Organizatorii meciului "Uniţi pentru Mihai" de la Oradea, urmat de o gală cu acelaşi nume, au anunţat că în urma vânzării biletelor, insignelor, tricourilor, calendarelor UEFAntasticii, precum şi în urma donaţiilor personale şi din partea sponsorilor, campania dedicată ex-fotbalistului orădean Mihai Neşu a strâns 200.000 de euro.

"Dorinţa lui Mihai este să achiziţioneze aparate de la Project Walk din America, locul unde s-a tratat în anii aceştia, şi să specializeze terapeuţii pentru a le putea folosi în România. Astfel, nu ar fi doar el beneficiarul campaniei, ci implicit toţi copiii care au nevoie de terapii la acest nivel", au transmis organizatorii pe pagina de Facebook Uniţi pentru Mihai.

Potrivit acestora, aparatul este extrem de costisitor, aşadar cu cei 200.000 de euro ar putea fi cumpărat unul singur, care, însă, necesită şi un alt aparat complementar. "Vom continua să strângem fonduri şi pentru al doilea aparat care este deosebit de important şi strict legat de primul", au mai transmis prietenii lui Mihai Neşu.

Aceştia au mai spus că gândesc conceptul pentru următoarea ediţie a campaniei "Uniţi pentru Mihai" şi se roagă "să ne ţină Dumnezeu sănătoşi şi în putere, mai ales pe Mihai".

Pe 26 mai, pe Stadionul Iuliu Bodola din Oradea au sosit o sumedenie de vedete ale fotbalului românesc, între care Gică Hagi, Gică Popescu, Bogdan Stelea, Adrian Ilie, Victor Piţurcă şi George Ogăraru, care au jucat într-un "triunghiular" caritabil în faţa a circa 10.000 de oameni.

Evenimentul fotbalistic cu bilete a fost urmat de o gală cu circuit închis în cadrul căreia s-au făcut licitaţii şi donaţii în scopul strângerii de fonduri pentru terapiile de care are nevoie Mihai Neşu.

Citește pe aceeași temă:

GALERIE DE IMAGINI: Vezi cele mai frumoase momente din timpul triunghiularului "Uniţi pentru Mihai"

Gală pentru Neşu: Gică Popescu şi-a licitat ghetele din finala Cupei UEFA şi i-a donat Bichonului 30.000 euro (VIDEO)