Rămasă în "pană" de jucători, echipa CSM CSU Oradea, campioana en-titre a României, a încheiat un contract cu pivotul sârb Nikola Markovic, în vârstă de 29 de ani, care soseşte la Oradea din campionatul Poloniei.

Înalt de 2.10 metri, baschetbalistul evoluează la poziţiile 4-5 şi a încheiat un contract cu CSM CSU Oradea valabil pe parcursul actualului sezon, cu posibilitatea de a fi prelungit şi pentru stagiunea 2019-2020.

În Polonia, Nikola Markovic a jucat pentru Anwil Wlocklawek, campioana în exerciţiu, în campionatul intern şi în grupele Basketball Champions League. Jucând pentru această echipă, noul pivot al CSM a avut medii de 6.6 puncte, 3.7 recuperări şi 2.7 pase decisive în 17.4 minute pentru 8.0 la eficienţă, în campionatul intern.

Pe parcursul carierei, sportivul a mai jucat pentru echipe din Serbia, cum ar fi Steaua Roşie Belgrad, Grecia şi Polonia.

Potrivit site-ului oficial al CSM, prin legitimarea acestui jucător echipa orădeană completează efectivul pentru poziţiile 4-5. Datorită abilităţilor şi caracteristicilor sale, Nikola Markovic poate fi utilizat atât la poziţia 4, alături de un pivot clasic (aşa cum sunt Arturas Valeika şi Laci Lazar), cât şi la poziţia 5, împreună cu un jucător de poziţia 4 (precum Dragan Zekovic), mai precizează reprezentanţii clubului.