Arbitrul orădean de polo Adrian Alexandrescu rămâne la cel mai înalt nivel internațional al competițiilor poloistice. Şi în această vară el va avea un program destul de intens, după ce a primit deja înștiințarea că va oficia la jocurile de la turneul final al Ligii Campionilor Europeni și la turneul „super final” al World League.

Pentru a opta oară consecutiv, Adrian Alexandrescu va oficia la turneul final al Champions League, turneu ca va avea loc în perioada 6-10 iunie, la Genova, în Italia. Aici vor participa cele mai bune opt echipe de club ale Europei. Este vorba despre: Olympiakos Pireu, Barceloneta, Jug Dubrovnik, Brescia, Pro Recco, ZF Eger, Szolnok şi Spandau Berlin.

Apoi, arbitrul orădean va ajunge în Ungaria, la Budapesta, unde, în perioada 17-24 iunie, se va desfășura turneul „super final” al World League. Echipele naţionale care sunt calificate pentru această competiție sunt: Australia, Muntenegru, Japonia, Ungaria (repartizate în Grupa A), respectiv SUA, Croaţia, Kazahstan şi Rusia (în Grupa B).

De asemenea, în această vară, Alexandrescu va arbitra și la Campionatului European de polo, care se va desfăşura la Barcelona în perioada 12-29 iulie.

Până la aceste competiţii internaționale majore, Adrian Alexandrescu va conduce și primele jocuri ale finalei Superligii Naţionale, dintre Steaua şi CSM Digi, programate pe 18 şi 19 mai la Bucureşti, după care va pleca la Tbilisi, unde a fost invitat de Federaţia de Polo din Georgia să arbitreze finalele campionatului naţional şi să ţină un curs pentru arbitri, în perioada 22-27 mai.

Considerat cel mai bun arbitru de polo din lume anul trecut, orădeanul Adrian Alexandrescu a oficiat la  ultimele două finale de Champions League şi ultimele patru finale de World League.