Aşa cum s-a întâmplat şi sâmbătă seara, duminică poloiştii de la CSM Oradea au învins la o diferenţă de cinci goluri Dinamo, în partida rămasă restantă din etapa a II-a a Grupei locurilor 1-4 din Superliga Naţională şi care s-a desfăşurat la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu.

De această dată, orădenii s-au impus cu scorul de 9-4, au acumulat 18 puncte şi, cu două etape înainte de încheierea grupei, şi-au asigurat calificarea pentru semifinalele campionatului intern, sărind peste sferturile de finală, în care vor juca doar echipele de la locul 3 în jos.

Chiar dacă a fost lipsit de aportul japonezului Yusuke Inaba, care abia a revenit la Oradea, şi antrenorul Dorin Costrăş a continuat să ruleze tot lotul de jucători avut la dispoziţie, vicecampioana nu prea a întâmpinat probleme în a se impune, câştigând cu 9-4, după ce în ultima pauză avea chiar şapte goluri avans, 9-2.

Primul sfert nu a adus mare lucru, scorul fiind 0-0 după primele opt minute de joc, dar, apoi, bihorenii s-au dezlănţuit, au câştigat sfertul II cu 4-1, iar pe cel de-al treilea cu 5-1, pentru a se desprinde considerabil.

Pe acest fond, în ultima secvenţă, tehnicianul Dorin Costrăş a apelat la tinerii jucători, ceea ce a permis dinamoviştilor să mai reducă din handicap.

Pentru trupa bihoreană a fost cea de-a şasea victorie din faza a II-a a competiţiei, iar cu cele 18 puncte acumulate şi-a asigurat deja locul al doilea.

Duminică, marcatorii formaţiei orădene au fost Vlad Georgescu, cu 3 reuşite, Alex Popoviciu, cu 2 goluri, Nichita Ilisie, Roland Szabo, Silvian Colodrovschi şi Bogdan Remeş, cu câte un gol fiecare.

De la Dinamo, Ionuţ Vrânceanu a marcat de două ori, iar Theodor Filotti şi Szilard Demeter, câte un gol.

Sâmbătă, în prima confruntare din restanţa cu Dinamo, CSM s-a impus cu scorul de 12-7.

Pentru echipa orădeană urmează acum Cupa României, care se va desfăşura la Bucureşti, în perioada 13-14 februarie.