Baschetbaliştii orădeni continuă seria victoriilor. Miercuri seara, pe teren propriu, CSM CSU Oradea i-a învins categoric pe oaspeţii de la Steaua Bucureşti, cu scorul de 83-63, în sferturile de finală ale Cupei României.

Elevii lui Cristian Achim au controlat partida pe tot parcursul ei şi nu le-au dat nicio şansă celor de la Steaua, echipă care are în lot doi foşti jucători ai Oradiei, Andrei Mandache şi Uros Lucic. 

Miercuri, mai mulţi jucători orădeni au avut o seară foarte bună. Giordan Watson, Dragan Zekovic şi Arturas Valeika au marcat fiecare câte 17 puncte, bifând toţi atât recuperări cât şi pase decisive.

În ciuda victoriei, antrenorul Cristian Achim a văzut şi puncte slabe în jocul şi atitudinea sportivilor săi. 

"Din păcate nu reușim să menținem un nivel constant în ambele faze ale jocului. Sper să îmbunătățim acest aspect în jocurile care vor urma. De asemenea, mi se pare că avem o relaxare mentală pe care nu pot să o înțeleg. Avem într-adevăr jucători foarte buni, dar îmi doresc foarte mult să punem osul în permanență. Fără o atitudine câinească ne va fi foarte greu", a spus tehnicianul, în conferinţa de presă de după meci.

Manșa a 2-a din sferturile de finală ale Cupei României are loc miercuri, 20 martie, de la ora 16:30, la București, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport.