Organizatorii campionatelor de minifotbal de la Baza Tineretului din Oradea amintesc că s-a intrat în ultima săptămână în care echipele bihorene se mai pot înscrie pentru a participa la noua ediție a acestor competiții.

Formaţiile care doresc să se înscrie o mai pot face până în data de 15 septembrie, la toate aceste competiții care se vor desfășura la Baza Tineretului. Este vorba despre campionatele Ligii 1, Ligii a 2-a, Ligii a 3-a, Campionatul Firmelor şi Instituţiilor Publice sau Campionatul de Old-Boys, toate competiţii afiliate la Federaţia de Minifotbal din România.

Se pare că interesul pentru aceste competiții este tot mai mare în rândul bihorenilor, pentru că, după cum transmit organizatorii, printre echipele înscrise deje se regăsesc nu mai puțin de 17 formaţii noi. Este vorba despre echipele: Veteranii, Real Mode, Corona, Dream Team, Ursus, Pistolarii, Juventus, FC Oradea, Asio, Cordău, England, Viitorul Marghita, FC Scanvio, Generala, Frigoserv Old-Boys, Dinamic Oradea şi FC Animalii.

În noul sezon, campionatele de minifotbal se vor desfăşura pe un gazon sintetic nou, omologat FIFA, care se montează în aceste zile la Baza Tineretului.

Înscrierile pentru noul sezon se fac direct la Baza Tineretului sau la numărul de telefon 0729.351.276.

Pe de altă parte, la solicitarea unor echipe, Supercupa Bihorului la minifotbal se va desfăşura luni, 16 septembrie, de la ora 19. Tot atunci, dar cu începere de la ora 20 se va desfăşura şi festivitatea de premiere a sezonului trecut.