Perioada precompetiţională în fotbalul judeţean aduce veşti bune membrilor afiliaţi AJF Bihor. Un nou proiect depus şi declarat eligibil în cadrul DDIP Bihor va aduce în posesia echipelor de fotbal câte un set de plase, porţi şi fanioane de la colţurile terenului de joc cu suporţi, precum şi 6 ID Card / echipă, pentru identificarea componenţilor băncilor tehnice.

"Acest proiect vine în continuarea celor implementate anii anteriori care s-au concretizat în achiziţionarea de mingi de fotbal, materiale medicale ori derularea de cursuri pentru perfecţionare antrenori/arbitrii, degrevarea de cheltuieli a echipelor de juniori pentru baremele de arbitraj şi observare", transmit reprezentanţii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Bihor.

"Suntem bucuroşi pentru acest proiect. Campionatele încep cu baze sportive dotate cu materiale sportive noi, aşteptăm reprezentanţii echipelor să le ridice de la sediul AJF. Vă aduc aminte că la sfârşitul lunii august, cu sprijinul DJST, vom avea un puternic turneu juvenil, SUMMER CUP, unde vor fi prezenţi reprezentanţi ai FRF printre care şi foşti fotbalişti ai Generaţiei de Aur", a declarat şi Radu Bitea, preşedinte AJF Bihor.