Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea vor disputa primul joc oficial din competițiile interne în noul sezon competițional, sâmbătă, 5 octombrie, cu începere de la ora 18:30, atunci când Aena Antonio Alexe va găzdui ediția din acest an a SuperCupei României.

Fiind câștigatoarea campionatului în ediția trecută, CSM Oradea a obținut acest drept de a găzdui SuperCupa. Elevii antrenorului Cristian Achim vor primi replica sibienilor de la BC CSU, cei care au câștigat Cupa României.

Formația orădeană va disputa, astfel, cea de-a treia SuperCupă a României din istorie. Meciul de sâmbătă va fi însă cel de-al cincilea de acest fel din baschetul masculin românesc, iar pentru BC CSU Sibiu va reprezenta o premieră.

Reamintim că BC CSU Sibiu a învins pe CSM CSU Oradea în finala Cupei României în ediția precedentă, într-un joc desfășurat în luna aprilie, la BT Arena din Cluj-Napoca. În schimb, CSM CSU Oradea i-a învins pe cei de la BC CSU Sibiu în finala Ligii Naționale, cu scorul general de 3-1, în meciurile care s-au desfășurat la finele lunii mai și începutul lunii iunie.

Meciul din din 5 octombrie va fi transmis în direct de DigiSport.