Dorina Korozsi a concurat în weekend la Bucureşti, la Campionatele Naţionale de Atletism Masters, unde a reuşit să obţină trei titluri naţionale, câştigând toate probele la care a concurat.

Mai întâi, sportiva, care reprezintă clubul ACS Ultra Run Constanţa, a luat startul, sâmbătă în cadrul probei de 1500 de metri, unde a câştigat cursa la care au fost prezente 12 concurente şi care s-a desfăşurat pe caniculă, devansând, pe podium, două concurente din Galaţi şi Iaşi.

Apoi, la doar 40 de minute, Dorina a alergat şi la proba de 400 de metri, unde au participat 22 de concurente şi unde a terminat tot pe locul I, urmată fiind de sportive din Slănic Prahova şi Bucureşti.

În fine, duminică, a doua zi, orădeanca a participat şi la proba ei favorită, cea de 800 de metri. La respectiva probă, Dorina Korozsi a reuşit să câştige a treia medalie de aur şi, implicit, al treilea titlu naţional de masters la atletism.

Întrecerile atletice de masters s-au desfăşurat pe Stadionul Iolanda Balaş din Bucureşti.

"Aceste trei medalii de aur pe care le-am obţinut sunt munca mea depusă şi reprezintă un nou început în cariera mea de atletă, după o pauză de patru ani în competiţiile naţionale şi internaţionale. Sezonul pentru mine nu s-a terminat, mai urmează două competiţii importante, Balcaniada şi Europenele, unde voi reprezenta România şi unde îmi doresc să obţin o medalie", a declarat, pentru Bihoreanul, Dorina Korozsi.