După eşecul de la Bucureşti, cu Steaua, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea se pregătesc pentru primul joc pe teren propriu din noua ediţie a campionatului Ligii Naţionale.

Campionii vor susţine, astfel, următorul meci la Arena Antonio Alexe, vineri seară, în compania celor de la Dinamo Ştiinţa Bucureşti. Programat în cadrul etapei a II-a din sezonul regulat al Ligii Naţionale, Grupa valorică A, jocul va debuta la ora 19:45, urmând a fi transmis în direct la DigiSport şi Look Sport.

Potrivit organizatorilor, abonamentele sunt valabile pentru acest eveniment.

Orădenii sunt favoriţi în această partidă, dar şi Dinamo este o echipă imprevizibilă în noul sezon. De altfel, dinamoviştii au cedat greu în primul joc din noua ediţie, pe teren propriu, în faţa clujenilor de la Universitatea BT, cu scorul de 90-100.

De menţionat că CSM CSU Oradea se duelează cu Dinamo Bucureşti pentru a 29-a oară în mod oficial. Bilanţul general al confruntărilor directe este favorabil echipei antrenate de Cristian Achim cu 15-13.

În celelalte partide ale etapei a II-a din Liga Naţională de baschet masculin, tot vineri, de la ora 17.15, BCM U FC Argeş Piteşti va primi replica echipei U BT Cluj, iar cu începere de la ora 19, la Sibiu, echipa locală BC CSU se va duela cu Steaua.

Ultima partidă a rundei este programată luni, de la ora 18.30, între CS SCM Timişoara şi SCM U Craiova.