Conducerea campioanei României la baschet, CSM CSU Oradea, a anunţat, miercuri, că nu va mai continua colaborarea cu jucătorul Muhamed Pasalic.

"După trei ani de colaborare fructuoasă, cele două părţi îşi continuă activitatea în lumea baschetului pe căi diferite", se arată în informarea postată pe site-ul oficial al clubului orădean.

Pasalic a fost adus la Oradea în vara anului 2016, după un sezon în care a evoluat pentru U-BT Cluj-Napoca.

"Pasalic a avut un rol deosebit de important în cei trei ani petrecuţi la Oradea. El a ajutat CSM CSU în cel mai îndelungat parcurs european pentru o echipă românească de baschet - disputarea a 20 meciuri internaţionale pe parcursul sezonului 2016/17. Apoi, a făcut parte din lotul echipei care a câştigat Liga Naţională – ediţia 2017/18, însă el a suferit o accidentare la mâna de aruncare, lucru ce l-a ţinut departe de teren în play-off. În sezonul 2018/19, Muha a făcut parte din rotaţia de bază a CSM-ului la câştigarea titlului naţional", a mai scris conducerea clubului orădean.

În total, jucătorul bosniac a evoluat 101 meciuri pentru CSM CSU Oradea în competiţiile interne şi 29 în cupele europene.