Formaţia bihoreană de baschet feminin CSU CSM Oradea a fost învinsă în jocul pe care l-a susţinut, sâmbătă, în deplasare, la Târgu Secuiesc, în cadrul etapei a III-a a Grupei Galbene din Liga Naţională.

Jocul s-a încheiat cu scorul de 60-44 în favoarea gazdelor de la KSE, care, astfel, s-au impus pentru a patra oară în cele cinci întâlniri directe din acest sezon competiţional susţinute în compania orădencelor.

Totuşi, primul sfert a fost câştigat de elevele lui Mihai Coldea, cu 20-16, însă continuarea a fost extrem de modestă pentru orădence. După cum precizează site-ul clubului orădean, CSU CSM a înscris doar şapte puncte cumulat în sferturile 2 şi 3, interval de timp în care gazdele au marcat 27 puncte. Cum însă nici secvenţa decisivă nu a adus schimbarea, cele două formaţii marcând câte 17 puncte fiecare, victoria a fost fără dubii a gazdelor.

Cele mai bune marcatoare de la bihorence au fost în acest joc Ruxandra Chiş şi Mirjana Beronja, autoare a câte 11 puncte. Tierney Pfirman şi-a trecut şi ea în cont 6 puncte, în timp ce de la gaze, Kay Mobley a fost cea mai aficace, cu 29 de puncte.

De menţionat că, în acest meci s-a consemnat şi revenirea în echipa orădeană a jucătoarei Nicolett Orban.

În urma acestei etape, CSU CSM Oradea are un bilanţ de 11 victorii şi 4 înfrângeri şi se menţine pe primul loc al clasamentului.

În următoarea partidă, bihorencele vor evolu duminică, 20 ianuarie, la Arena Antonio Alexe, în compania echipei de pe locul II, CSM Tîrgu Mureş.