Campioana României la baschet masculin, formaţia CSM CSU Oradea a desfăşurat primele două săptămâni de pregătire pentru noul sezon competiţional.

În această perioadă, "leii roşii" au lucrat intens atât pe stadion, pe pista de alergare, în pădure şi în sala de forţă.

În primele săptămâni, staff-ul tehnic a pus accent pe pregătirea fizică, iar "roş-albaştrii au răspuns la solicitările antrenorilor pe parcursul celor două săptămâni scurse de la reunire", după cum anunţă clubul bihorean pe site-ul oficial.

După ce au ajutat echipa naţională a României să avanseze în calificările FIBA EuroBasket 2021, iar după încheierea acestei campanii au beneficiat şi de câteva zile libere, jucătorii Giordan Watson şi Bobe Nicolescu s-au alăturat şi ei de luni antrenamentelor formaţiei campioane.

Conform programului, în continuare se pune accent pe pregătirea specifică, dar, după cum mai menţionează sursa citată, "baschetbaliştii vor continua în paralel pregătirea fizică, cu precădere în sala de forţă, însă cele mai multe antrenamente se vor desfăşura în sala de baschet". 

În ceea ce priveşte jocurile amicale, acestea vor debuta pentru CSM CSU pe 29 august, ora 19, când bihorenii vor întâlni în Ungaria echipa DEAC Debrecen.

Prima partidă de la Arena Antonio Alexe va avea loc două zile mai târziu, pe 31 august, tot cu o formaţie maghiară, Szedeak Szeged.