Conducerea CSM Oradea a luat decizia să vândă biletele pentru meciul al patrulea al finalei Ligii Naţionale de baschet, dintre echipa orădeană şi CSU Sibiu, doar la sediul clubului, pentru a limita accesul fanilor sibieni la partida care ar putea aduce cel de-al treilea trofeu pentru Oradea.

Anunţul privind vânzarea biletelor exclusiv la sediul clubului a fost făcut luni dimineaţa, pe site-ul CSM. Tot luni dimineaţa, începând cu ora 9, a început vânzarea biletelor.

În ciuda anunţului făcut din scurt, zeci de orădeni s-au aşezat la coadă pentru a se asigura că vor putea fi printre spectatorii partidei care va avea loc marţi, la ora 19. După o oră şi câteva minute, biletele puse în vânzare s-au epuizat, unii dintre fanii fiind nemulţumiţi că n-au mai ajuns să le cumpere.

Cât despre motivele din spatele deciziei CSM Oradea de a vinde bilete doar la club şi nu online, purtătorul de cuvânt al clubului, Adrian Micinic a precizat: "E opţiunea conducerii clubului. Ne dorim să avem parte de cât mai mulţi orădeni. Avem un protocol cu Sibiul şi ei vor avea asigurat pentru galerie un număr de bilete. Dincolo de asta, fanii lor au dorit să achiziţioneze mai multe bilete online, iar noi am vrut să limităm asta".

Cu alte cuvinte, fanii CSM au fost puşi pe drumuri pentru ca marţi seara echipa orădeană să aibă cât mai mulţi suporteri în sală şi nu oaspeţi din Sibiu.

Merită precizat că la sediul clubului se vând maximum 5 bilete unei persoane. Scorul general în finala dintre CSM CSU Oradea şi CSU Sibiu este de 2-1.