Campionatul Ligii a IV-a Bihor la fotbal a continuat în weekend cu jocurile etapei a II-a, care au fost programate sâmbătă şi duminică.

De departe, cel mai concludent rezultat l-a înregistrat CAO 1910 Oradea, formaţie care s-a impus cu  scorul de 5-0 pe terenul celor de la Viitorul Borş. De altfel, trupa orădeană a luat o opţiune serioasă la câştigarea campionatului, după ce încă din debut şi-a anunţat această intenţie, prin rezultatele obţinute, înregistrând un scor fluviu şi în etapa de debut, când a surclasat formaţia din Mădăras.

Patru goluri din cele cinci reuşite de elevii antrenorului Florin Fărcaş au fost marcate de Hosu, care a punctat în minutele 21, 61, 84 şi 89. Celălalt gol pentru CAO a fost izbutit de Sergiu Ciocan, în minutul 24.

Victorie clară în deplasare a obţinut şi Crişul Sântandrei, care s-a impus cu scorul de 4-1 pe terenul celor din Diosig. Novak, Şumălan, Covaciu şi Cl. Copil sunt autorii golurilor pentru trupa din Sântandrei.

Multe goluri s-au marcat şi în jocul de la Valea lui Mihai, dintre formaţia Unirea din localitate şi Bihorul Beiuş. Gaydele s-au impus cu 5-3, iar Gego a reuşit o dublă în acest meci.


Iată însă rezultatele complete ale rundei a II-a din Liga a IV-a la fotbal:

CSO Ştei – CS Oşorhei 2-1

Viitorul Borş – CAO Oradea 0-5

Universitatea Oradea – Crişul Aleşd 1-0

Unirea Valea lui Mihai – Bihorul Beiuş 5-3

CS Diosig – Crişul Sântandrei 1-4

CS Mădăras – Olimpia Salonta 1-0

Unirea Livada – Foresta Tileagd 2-1

CSC II Sânmartin – CS Săcueni 2-1

În clasament, CAO Oradea, CSC II Sânmartin şi CSO Ştei au câte şase puncte şi ocupă, în această ordine, primele trei locuri.