Fotbaliştii de la CAO Oradea au obţinut o nouă victorie clară în campionatul Ligii a IV-a, având punctaj maxim după trei etapă.

În ultima rundă, desfăşurată în weekend, jucătorii de la CAO au evoluat pe teren propriu, la Stadionul Iuliu Bodola, unde au primit replica celor de la Unirea Valea lui Mihai, formaţie pe care au întrecut-o cu scorul de 3-0.

Sergiu Ciocan, Costea şi Letan au fost autorii golurilor pentru acest succes care îi menţine pe primul loc cu punctaj maxim pe elevii antrenorului Florin Fărcaş.

Pe locul II, tot cu punctaj maxim, se află CSO Ştei, grupare care s-a impus la fel de clar, cu 4-1, dar în deplasare, pe terenul echipei Foresta Tileagd. Daniel Gavriş, Dragoş Pele, Cătălin Galea şi Ionuţ Oncică sunt autorii golurilor pentru învingători, în timp ce pentru formaţia din Tileagd a punctat Karacsony din penalty.

Învingătoare cu 1-0 în derby-ul de acasă cu CSC II Sânmartin, formaţia Crişul Sântandrei a urcat pe locul II al clasamentului, cu 6 puncte. Unicul gol al disputei l-a înscris Petrila în minutul 8.


Rezultatele complete ale etapei a III-a a campionatului Ligii a IV-a:

CAO – Unirea Valea lui Mihai 3-0 
CS Oşorhei – CS Diosig 3-3
Crişul Aleşd – Unirea Livada 2-1
CS Săcueni – Olimpia Salonta 2-1
Bihorul Beiuş – Universitatea Oradea 1-0
Foresta Tileagd – CSO Ştei 1-4
Crişul Sântandrei – CSC II Sânmartin 1-0
CS Mădăras – Viitorul Borş 1-1