Echipele CAO Oradea și CSO Ștei continuă fără greșeală cursa competițională în Liga a IV-a la fotbal. Cele două au punctaj maxim și după desfășurarea meciurilor din runda a IV-a. Ambele s-au impus la scoruri categorice.

Liderul, CAO 1910 Oradea, a jucat în deplasare, pe terenul celor de la FC Universitatea Oradea, pe care i-a întrecut cu scorul de 4-0.

La rândul ei, echipa de pe locul II, CSO Ștei a primit pe teren propriu replica formației Crișul Aleșd, grupare de care a trecut cu scorul de 6-0, după ce la pauză conducea cu 2-0.

O bună poftă de gol a arătat în acest joc Gavriș, cel care a marcat de trei ori. Celelalte reușite ale șteienilor au purtat semnăturile lui Gheban, Mîndru și Dr. Pele.

Având în vedere și celelalte rezultate ale etapei, cei de la CAO și CSO Ștei s-au desprins la cinci puncte în fruntea clasamentului, pe locul III ajungând acum CS Diosig, formația care a câștigat cu 6-0 jocul de acasă cu Foresta Tileagd.

Celelalte rezultate ale etapei a IV-a din Liga a IV-a Bihor la fotbal sunt: CS Săcueni - CS Mădăras 2-1, Unirea Valea lui Mihai - CS Viitorul Borş 4-2, CSM Olimpia Salonta - CSC Crişul Sântandrei 0-0, Unirea Livada - CS Bihorul Beiuş 3-1 și CSC II Sânmartin – CS Oșorhei 0-5.