Cel mai rapid român din concursul Carphatian MTB epic, campion naţional în 2017 şi 2018, bihoreanul Raul Sînza s-a întors la echipa orădeană CarCover Veloteca Racing Team, pentru sezonul 2019.

Acesta a fost împrumutat italienilor de la MSTina Focus pentru sezonul 2018 de la CarCover Racing Team, concurând în curse de top, printre care turul Portugaliei, unde a fost cel mai tânăr competitor care a reuşit să încheie toate cele 12 zile de cursă.

Sportivul orădean a postat pe pagina de Facebook noutăţile anului 2019, ce biciclete va folosi, ce nutriţie, dar şi alte detalii.

Întrebat cum se simte după accidentul în care a fost impilcat în vară, când a fost izbit de o maşină în zona Lacul Roşu şi cu ce planuri revine la echipa orădeană, Raul a declarat pentru BIHOREANUL: "După accident mi-a fost destul de greu să îmi reîncep antrenamentele. Am avut 30 de zile de îngrijiri medicale şi, din păcate, încă mai am dureri la spate. Partea ce mă întristează mai mult este că nu am putut să particip la Campionatul Mondial şi la Turul României, unde aveam invitaţie din partea lotului naţional".

"Pentru mine CarCover Veloteca Racing Team este o familie, de aici am început totul. Mă bucur să văd că în anul 2018 echipa a crescut foarte mult ca şi număr, mai exact echipa de copii este tot mai numeroasă. Dar nu doar atât, echipa mare a reuşit să obţină nişte rezultate extraordinare în toată ţara. Unul dintre obiectivele mele este să acumulez împreună cu colegii mei cât mai multe puncte pentru a ajuta România la calificarea la Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Pentru a fi siguri de calificare, România trebuie să ajungă în primele 20 de ţări, acum suntem pe 22", a mai spus sportivul.