Vedeta naţionalei României de handbal, Cristina Neagu, este din nou cea mai bună din lume.

Federaţia Internaţională de Handbal a desemnat-o "cea mai bună handbalistă a anului", lucru care o face să intre în istorie ca prima jucătoare care primeşte acest titlu de patru ori. 

Cristina Neagu a mai primit aceeaşi distincţie în 2010, 2015 şi 2016.

În vârstă de 30 de ani, Neagu a avut un 2018 fantastic, scrie digi24.ro. Pentru a doua oară în carieră, a fost golgheterul Ligii Campionilor (110 goluri), competiţie în care s-a clasat pe locul 3, alături de CSM Bucureşti.

Campioană şi câştigătoare a Cupei României, cea mai bună handbalistă a lumii s-a remarcat şi la Europeanul desfăşurat în decembrie anul trecut, notează aceeaşi sursă.

Românca le-a depăşit pe Agnes Farkas şi Grit Jurack pentru a deveni cea mai bună marcatoare din istoria competiţiei, reuşind 237 de goluri.

Cel mai bun jucător al anului a fost desemnat danezul Mikkel Hansen. El primeşte titlul pentru a treia oară în carieră, după ce a fost al doilea golgheter al Campionatului European, la care Danemarca a terminat pe 4, şi s-a clasat pe locul 3 în Liga Campionilor, cu PSG. De asemenea, a cucerit titlul şi Cupa Franţei.