În weekend s-a tras cortina peste ediţia 2017-2018 a campionatului Ligii a IV-a Bihor la fotbal.

Scăpată în câştigătoare încă cu multe etape înainte de final, formaţia CSC Sânmartin şi-a permis luxul să evolueze relaxat şi să piardă ultimul joc din competiţie, deşi a evoluat pe teren propriu, în compania celor de la CS Oşorhei.

Scorul partidei a fost 2-4, iar echipa din Sânmartin a încheiat campionatul cu 76 de puncte, după ce în 30 de etape a acumulat 24 de victorii, a încheiat la egalitate 4 partide şi a suferit 2 înfrângeri. Şi golaverajul a fost unul excelent pentru noua campioană a judeţului Bihor, CSC Sânmartin reuşind să înscrie 96 de goluri, în timp ce de primit a primit 23.

Fotbaliştii din Sânmartin au câştigat detaşat campionatul, având cu 19 puncte mai mult faţă de ocupanta poziţiei secunde, Crişul Sântandrei.

Pe locurile 3 şi 4 au terminat Unirea Livada şi Universitatea Oradea, cu câte 53 de puncte.

Prin faptul că a câştigat campionatul şi a devenit campioana judeţului Bihor în acest an, CSC Sânmartin şi-a obţinut dreptul de a participa la barajul de promovare în Liga a III-a, acolo unde se va duela cu echipa campioană a judeţului Maramureş, echipă care deocamdată nu a fost desemnată, urmând a se stabili printr-o dublă confruntare între Minaur Baia Mare şi Bradul Vişeul de Sus.

Situate pe ultimele două locuri, CSM Olimpia Salonta şi Biharea Vaşcău au retrogradat în Liga a V-a.

Sezonul 2017-2018 al competiţiilor de seniori organizate de AJF Bihor se va încheia totuşi miercuri, 13 iunie, de la ora 17, când va avea loc finala Cupei României, faza judeţului Bihor. Faţă în faţă se vor afla Dacia Gepiu şi Unirea Valea lui Mihai.


Rezultatele ultimei etape din Liga a IV-a Bihor la fotbal (sâmbătă):

 

CS Unirea Valea lui Mihai

4 - 0

 

  CS Viitorul Borş

CS Bihorul Beius

1 - 0

 

  CSC Crişul Sântandrei

CSC Dacia Gepiu

1 - 0

 

  CSO Ştei

CS Mădăras

6 - 2

 

  FC Universitatea Oradea

CS Săcueni

1 - 4

 

  Crişul Aleşd

Biharea Marmogranit Vaşcău

 1 - 0

 

  CS Diosig Bihardioszeg

CSC Sânmartin

2 - 4

 

  Clubul Sportiv Oşorhei

CSM Olimpia Salonta

1 - 7

 

  Unirea Embrak Livada

 


 

Clasament