Fotbaliştii de la CSC Sânmartin vor susţine miercuri, de la ora 16:30, jocul din turul IV al Cupei României. Elevii antrenorului Călin Cheregi vor primi, la Sântion, replica echipei de ligă a II-a Universitatea Cluj.

Pentru gruparea bihoreană este un meci istoric, fiind o premieră faptul că au ajuns până în această fază a competiţiei KO din fotbalul românesc, dar şi faptul că vor întâlni un adversar ca Universitatea Cluj, o echipă de tradiţie în România.

Partida dintre nou-promovata în Liga a III-a, CSC Sânmartin, şi Universitatea Cluj se va disputa într-o singură manşă, pe terenul formaţiei considerate mai slab cotate.  

Meciul va fi arbitrat de timişoreanul Claudiu Gaitin, iar în caz de egalitate după cele 90 de minute regulamentare de joc, se va trece la prelungiri. Dacă şi după 120 de minute de joc egalitatea persistă, atunci departajarea va fi făcută prin loviturile de la 11 metri.

Reamintim că în tururile anterioare, CSC Sânmartin a trecut de formaţiile sătmărene Unirea Tăşnad şi Olimpia Satu Mare, respectiv de Luceafărul Oradea. Fiind formaţie de ligă a II-a, Universitaea Cluj intră în Cupa României direct în această fază.

Meciul de miercuri, de la ora 16:30, de la Sântion se anunţă interesant, după ce bihorenii au consemnat evoluţii bune în ultimele dispute, în timp ce clujenii nu traversează o perioadă fastă, fapt care a dus şi la schimbarea antrenorului.  


Programul meciurile de miercuri, ora 16:30, din turul IV al Cupei României:
Metalul Buzău - CSM Focşani
CS Făurei - Farul Constanţa
Steaua Bucureşti - Concordia Chiajna
Sportul Snagov - Petrolul Ploieşti
CS Tunari - Metaloglobus Bucureşti
Olimpic Cetate Râşnov - FK Csikszereda
Flacăra Horezu - Campionii FC Argeş
CSM Reşiţa - ASU Politehnica Timişoara
Industria Galda - Avântul Reghin
CSC Sânmartin - Universitatea Cluj