La doar trei trei zile după ce s-au întâlnit în campionatul Ligii a III-a, formaţiile bihorene de fotbal CSC Sânmartin şi Luceafărul Oradea se vor duela din nou, de această dată în cadrul Cupei României.

Marţi, cu începere de la ora 17:30, sunt programate primele opt partide din turul III al competiţiei KO din fotbalul românesc. Între acestea, şi confruntarea de la Sântion, dintre CSC Sânmartin şi Luceafărul.

După înfrângerea drastică de luni, din debutul Ligii a III-a, când a pierdut cu 3-6, echipa CSC Sânmartin îşi doreşte acum revanşa, antrenorul Călin Cheregi declarând chiar că este convins că "de această dată lucrurile vor sta altfel".

Reamintim că în primul tur, CSC Sânmartin a trecut de Unirea Tăşnad, formaţie pe care a întrecut-o cu scorul de 8-2, iar în turul al II-lea, a eliminat formaţia Olimpia Satu Mare, după ce a învins-o cu scorul de 5-0 în deplasare.

De partea cealaltă, fiind o echipă care vine din Liga a II-a, unde a activat anul trecut, Luceafărul Oradea intră acum, în turul al III-lea, direct în Cupa României.

Meciul se dispută într-o singură manşă, în caz de egalitate după 90 de minute de joc, vor urma prelungiri, iar dacă egalitatea va persista, departajarea va fi făcută la loviturile de la 11 metri.


Celelalte jocuri de marţi, 27 august, ora 17:30, din Cupa României la fotbal:

CS Unirea Ungheni 2018 – CSM Avântul Reghin

FC Unirea Dej – CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca

AS Unirea Mirceşti – CS Aerostar Bacău

CS Şoimii Lipova – AFC UTA Arad

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – ACS Poli Timişoara

ACS Vediţa Coloneşti M.S./CS Real Bradu – ACSO Filiaşi

CSM Alexandria – AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele

Restul partidelor din turul III al Cupei României vor avea loc miercuri, 28 august, de la aceaşi oră, 17:30.