Etapa a 4-a a Ligii a IV-a la fotbal a programat în weekend câteva jocuri interesante. Astfel, la Stadionul "Iuliu Bodola" s-a desfăşurat duelul celor două echipe din Oradea, nou-promovata CAO 1910 a primit replica studenţilor de la FC Universitatea, iar după un joc care a reunit în tribune circa 400 de spectatori şi în cadrul căruia ritmul a fost destul de bun, scorul final a fost egal, aşa ca la început, 0-0, niciuna dintre cele două combatante nereuşind să perforeze poarta adversă.

În această dispută, pentru CAO au evoluat: Egri – Hălmăgean (min. 64 Al. Maria), Ş. Man, Panti, Ţîrtea, A. Balog, A. Toma (min. 47 R. Varodi), Haş, D. Costea (min. 87 Torok), Bartok (min. 64 Asandului) şi R. Paşca. Antrenor: Florin Farcaş.

De partea cealaltă, FC Universitatea a utilizat formula: Săvescu – Gavrilaş, C. Bulz, C. Coman, M. Puşcaş, Ferik, V. Pop, R. Birta, M. Bocioc (min. 88 Lenghel), O. Nicorec, Z. Bundea (min. 80 M. Popa). Antrenor: Lucian Stance

Liderul clasamentului, CSC Sânmartin, a evoluat pe teren propriu în această etapă şi s-a impus la limită, cu 1-0, în disputa cu deţinătoarea cupei, Dacia Gepiu. Astfel, după patru runde, echipa din Sânmartin rămâne singura din competiţie cu punctaj maxim.

Echipa de pe locul II, Unirea Livada a evoluat şi ea pe teren propriu şi s-a impus cu scorul de 3-1, în confruntarea cu Viitorul Borş.

Singurul succes în deplasare l-a reuşit în această rundă Unirea Valea lui Mihai, care a câştigat cu scorul de 3-2 partida de la Sântandrei, cu echipa locală Crişul.


Iată însă rezultatele complete din etapa a 4-a a Ligii a IV-a la fotbal:

CS Diosig - Olimpia Salonta 3-0

CSC Sânmartin - Dacia Gepiu 1-0

Crişul Aleşd - CS Săcueni 4-0

CSO Ştei - Bihorul Beiuş 0-0

CAO Oradea - Universitatea Oradea 0-0

CS Mădăras - CS Oşorhei 2-0

Unirea Livada - Viitorul Borş 3-1

Crişul Sântandrei - Unirea Valea lui Mihai 2-3