Cu toate că au evoluat din nou bine, poloiștii de la CSM Oradea au pierdut aproape la limită, iarăși, jocul de sâmbătă seara de la turneul de Liga Campionilor Europeni din Serbia.

Formația bihoreană, vicecampioana României, a întâlnit de această dată formația gazdă a turneului, VK Sabac.

Deși sârbii au înscris primul gol al meciaului, orădenii au revenit, au făcut un prim sfert bun, pe care și l-au adjudecat cu 2-1, iar în următoarele opt minute au marcat, dar au și primit opt goluri.

Din păcate însă, după pauza mare, gazdele au revenit și au întors situația de partea lor, adjudecându-și sfertul III cu 3-1, iar pe cel de-al patrulea cu 3-2. În acest fel, rezultatul final al partidei a fost 10-8 în favoarea echipei din Sabac.

Din nou, Vlad Georgescu a fost cel mai bun marcator al orădenilor, cu trei goluri, în timp ce Alex Popoviciu și Ramiro Georgescu au înscris de câte două ori, iar Vlad Dragomirescu o dată.

Pentru formația gazdă Nikola Markovic a fost cel mai eficace, cu trei goluri.

Cu o etapă înainte de finalul turenului aferent Grupei A din primul tur preliminar al Ligii Campionilor Europeni la polo, elevii antrenorului Dorin Costrăș au o victorie și trei înfrângeri și au neapărat nevoie de victorie în ultima etapă, de duminică, atunci când, cu începere de la ora 12:45, se vor duela cu turcii de la Galatasaray Istanbul.