Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea au făcut deplasarea în acest sfârşit de săptămână la Bucureşti, acolo unde, duminică şi marţi, vor disputa partidele cu numerele 3 şi 4 din finala campionatului Ligii Naţionale, în compania celor de la CSM Steaua EximBank.

Meciul cu numărul 3 este programat duminică seara, de la ora 18, la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu din Capitală, iar partida a 4-a va avea loc marţi seara, de la ora 20, în aceeaşi locaţie.

Vă remintim că după primele două dispute, care au avut loc la Arena "Antonio Alexe" din Oradea, raportul întâlnirilor directe dintre cele două combatante este egal, 1-1, CSM CSU impunându-se în primul joc, iar steliştii câştigând meciul al doilea.

Cât priveşte meciul al 4-lea al finalei Ligii Naţionale de baschet masculin, cel de marţi seara, conducătorii clubului orădean anunţă că acesta va putea fi urmărit în transmisiune directă prin intermediul unui ecran de mari dimensiuni în Piaţa Unirii din Oradea.

"Iubitorii baschetului din Oradea, suporterii CSM CSU Oradea, sunt aşteptaţi cu drag în Piaţa Unirii în cursul serii de marţi (12.06), la ora 20:00, unde vor putea urmări împreună un meci extrem de important în cursa pentru titlul naţional", anunţă clubul orădean, pe site-ul oficial.
Meciul al 3-lea dintre CSM Steaua EximBank Bucureşti şi CSM CSU Oradea, de duminică, de la ora 18:00, nu va putea fi proiectat în Piaţa Unirii întrucât locaţia este ocupată de un alt eveniment, rezervat cu câteva luni în urmă. Atât jocul al treilea, cât şi cel de-al patrulea al finalei Ligii Naţionale de baschet masculin sunt transmise în direct la DigiSport.

"Mergem la Bucureşti, unde vom încerca să câştigăm cel puţin un joc. Nu este nimic pierdut. Am mai fost în această situaţie, doar că Steaua este o echipă cu experienţă, cu jucători foarte buni şi e limpede că ne aşteaptă două meciuri foarte dificile la Bucureşti. Va trebui să analizăm foarte bine ce s-a întâmplat şi să corectăm lucrurile care nu au funcţionat de această dată. Sunt foarte supărat pentru lipsa de luciditate. Vom încerca să ne luăm revanşa la Bucureşti, chiar dacă cei de la Steaua au acum avantajul terenului propriu. Ne vom lupta şi vom face tot ce putem noi pentru a câştiga", declara antrenorul Cristian Achim, după cel de-al doilea joc, pe care bihorenii l-au pierdut miercuri seara la Oradea.