Echipa CSM CSU Oradea dă trei jucători la formaţiile reprezentative cu ocazia desfăşurării meciurilor din această lună  din campania de calificare pentru FIBA Basketball World Cup 2019.

Astfel, duminică Andrei Mandache (foto) şi Bobe Nicolescu se vor alătura echipei naţionale a României,  iar Goran Gajovic la prima reprezentativă a Muntenegrului. Primii doi au jucat în echipa "vulturilor" şi la prima acţiune, din luna noiembrie 2017. În schimb, Gajovic a fost convocat pentru prima dată în actuala campanie de calificare.

Meciurile din cadrul celei de-a doua  acţiuni din campania de calificare pentru FIBA Basketball World Cup 2019 sunt programate a se desfăşura între 23 şi 26 februarie. Baschetbaliştii convocaţi la echipele naţionale vor participa la un cantonament în perioada 19-22 februarie, pentru ca în perioada 23-26 februarie să dispute câte două jocuri oficiale. România se va duela cu Croaţia (în deplasare) şi Italia (la Cluj-Napoca), iar Muntenegru va întâlnI Slovenia şi Spania (ambele în deplasare).

După cum notează site-ul clubului CSM Oradea, Mandache, Nicolescu şi Gajovic se vor întoarce la echipa de club pe 27 şi 28 februarie, pentru ca în primele zile ale lunii martie să fie programat primul joc oficial al CSM CSU Oradea după această pauză.