Poloiştii de la CSM Digi Oradea au pierdut, sâmbătă seara, şi cel de-al doilea meci al finalei Superligii Naţionale – ediţia 2017-2018. Echipa bihoreană a cedat de această dată mai clar, cu scorul de 3-10, în duelul de la Bucureşti, cuSteaua Stirom Bucureşti.

Totuşi, partida a avut un echilibru în primele opt minute, atunci când Steaua Stirom a marcat de două ori, iar CSM Digi o singură dată. Următoarele două sferturi însă au consemnat un parţial de 7-1 în favoarea gazdelor, steliştii conducând deja în ultima pauză cu 9-2.

Cum în ultimele opt minute de joc, ambele echipe şi-au trecut în cont câte un gol, scorul final a fost 10-3 pentru bucureşteni.

Cele trei goluri ale orădenilor în confruntarea de sâmbătă seara au fost reuşite de Max Costa, Istvan Szabo şi Levente Vancsik.

Cum în primul joc, cel de vineri seara, steliştii s-au impus cu 10-7, ei conduc acum la general în finala cu CSM Digi cu 2-0 şi au prima şansă la câştigarea campionatului.

Seria jocurilor se va muta acum la Oradea, aici unde va avea loc jocul cu numărul 3, vineri, 25 mai. Dacă va mai fi necesar, şi meciul al patrulea tot la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" din Oradea va avea loc, o zi mai târziu.

Organizatorii anunţă încă de pe acum intrarea liberă pentru spectatori.