Echipa clubului CSM Oradea a câștigat ediţia din acest an a Cupei Federaţiei Române de Polo la copii. Antrenată de Christian Șandor, Mircea Frățilă și Ivan Fejer, formaţia bihoreană a obținut victorii pe linie în cadrul acestei competiţii. Este vorba de 14.

Meciurile retur din faza finală a competiţiei au avut loc la finele săptămânii trecute, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea, unde echipa CSM Oradea a înregistrat rezultatele: 11-5 cu Dinamo București, 23-3 cu CSM Târgu Mureș, 18-5 cu CSȘ nr. 1 București, 18-3 cu Amefa Arad, 17-2 cu Corona Brașov, 17-2 cu Triumf București şi 12-5 cu CSA Steaua.

Reamintim că şi în tur, formaţia bihoreană a câștigat toate meciurile, astfel încât a încheiat competiția cu un total cumulat de 42 puncte, maximul posibile, în faza finală.

Pe locurile II-III, cu câte 31 de puncte, s-au situat tinerii poloişti de la formaţiile bucureştene CSA Steaua și Dinamo.

Lotul echipei orădene din acest sezon a fost alcătuit din: Szilagyi Marcu, Barbely Balint – portari; Cristian Burlea, Bajusz Bennett, Bogdan Țecu, Bogdan Popa, Tokai Márk, Sárközi Botond, Andrei Marinescu, Raul Şandru, Ianis Soponar, Mihai Fitero, Marius Borbei, Majoros Garofeanu Balthasar, Nagy Alex şi Christopher Acatrinei.

De menţionat că pe lângă trofeul câştigat de echipă, CSM Oradea a mai primit şi un premiu special, atribuit lui Ianis Soponar, care a fost desemnat drept cel mai tehnic jucător al competiției.