Doi jucători de la CSM CSU Oradea, Giordan Watson şi Bobe Nicolescu, se află cu echipa naţională de baschet seniori a României în Cipru, acolo unde tricolorii vor întâlni miercuri seara reprezentativa similară a ţării gazdă.

Programat cu începere de la ora 19, meciul dintre cele două selecţionate va conta pentru faza a III-a a precalificărilor din FIBA EuroBasket 2021, urmând a fi transmis în direct pe canalul YouTube FIBA.

Mai exact, Cipru şi România fac parte din aceeaşi grupă din faza a III-a a precalificărilor, iar jocul de miercuri seara va conta pentru etapa a 2-a din această fază.

De menţionat că în runda inaugurală tricolorii au stat, în timp ce Cipru a pierdut în Slovacia. Jucătorii de la CSM CSU Oradea, Giordan Watson şi Bobe Nicolescu, au efectuat marţi deplasarea în Cipru.

După jocul din Cipru, tricolorii vor evolua sâmbătă, 10 august, de la ora 19, la Ploieşti, cu Slovacia, într-un meci care va fi transmis în direct şi de Digi Sport.

Din lotul echipei naţionale, condus de antrenorul Tudor Costescu, mai face parte şi Bogdan Ţîbîrnă, un jucător care a activat mai mulţi ani la CSM CSU Oradea.