După ce şi-a desfăşurat faza judeţeană, competiţia naţională de minifotbal din România a ajuns acum la faza regională. Două echipe din Bihor vor lua parte la jocurile Campionatului Regional Nord-Vest, serie care se va desfăşura la Floreşti, în judeţul Cluj, în perioada 7-9 iunie.

Cele două formaţii bihorene sunt FCSB Beiuş (manager Cristian Marcu) şi AEK Oradea (manager Spiridon Baltsavias).

În total, la seria regională de Nord-Vest vor participa 24 de echipe, venite din judeţele  Arad, Alba, Bihor, Cluj, Maramureş şi Sălaj.

Atât FCSB Beiuş, cât şi AEK Oradea au ca obiectiv calificarea la turneul final, ceea ce înseamnă o clasare între primele cinci echipe.

La turneul final al Campionatului Naţional de minifotbal, o echipă din Bihor este calificată direct deja. Este vorba despre campioana judeţului, Bad Boys.

Turneul final al CN se va desfăşura în premieră la Baza Tineretului din Oradea în perioada 5-7 iulie.

Pe de altă parte, în paralel are loc şi Campionatul Naţional al Firmelor şi Instituţiilor Publice, unde s-a ajuns la faza finală. Pentru aceasta s-au calificat şi trei echipe din Bihor - Termoficare, Dedeman şi Celestica - formaţii care vor lua parte la turneul ce va avea loc în perioada 15-17 iunie la Piatra Neamţ.