În perioada 18-20 iulie, la Târgu Secuiesc, s-au desfăşurat întrecerile cele de-a treia etapă de karting din cadrul Campionatului Naţional CNKS, competiţie organizată în colaborare cu Karting Masters Romania.

Întrecerile au avut loc pe circuitul Skat kart din Târgu Secuiesc, unde judeţul Bihor a fost reprezentat de trei piloţi, antrenaţi de prof. Dănuţ Ciuhandu.

La categoria 125 cm KFJ, ambiţiosul pilot orădean Antonio Cohuţ - care a dominat toate antrenamentele, calificările şi cursa finală, deşi la start a rămas pe locul 3 -  a reuşit în primul tur să-i depăşească pe cei doi piloţi din faţa sa, fără nicio problemă, obţinând locul I. Mai mult decât atât, el a doborât şi recordul de viteză pe acest circuit la această categorie.

La grupa Mini junior cu motoare de 60 cm, Bihorul a fost reprezentat de curajosul orădean Ivan Indrieş, care deşi la start a rămas pe locul 2, după o luptă de 5 tururi a reuşit să treacă în frunte şi să  câştige locul 1.

Şi la cea mai mică categorie, Promo BB cu motoare de  50 cm, orădeanul Raul Secară a reuşit să teremine pe locul 2, cu toate că are doar 5 ani şi a fost debutant  la această categorie.