După pauza ocazionată de sărbătorile de iarnă, echipa orădeană de handbal masculin CSM a revenit la antrenamente, reunirea lotului pentru prima dată în 2019 fiind programată sâmbătă, 5 ianuarie, la Arena Antonio Alexe.

După întrunire, formația antrenată de George Tăutu a efectuat prima ședință de pregătire în noul an cursul aceleiași după-amiezi.

În această săptămână, handbaliștii de la CSM Oradea se vor pregăti pe plan local, urmând ca apoi să dispute primele jocuri de pregătire. Acestea vor avea loc pe 11 și 12 ianuarie, la Timișoara, unde trupa bihoreană va întâlni echipa locală de primă divizie Politehnica, într-o dublă.

Apoi, seria amicalelor va continua pe data de 16 ianuarie, când orădenii vor întâlni o altă prim divizionară, Universitarea Cluj-Napoca, și tot în deplasare. După partida de la Cluj, echipa orădeană va intra în ultima sută de metri cu pregătirile și nu va mai disputa niciun meci până la debutul jocurilor oficiale din noul an.

Prima partidă din campionat în 2019 va avea loc pentru „roș-albaștri” acasă, pe data de 2 februarie, în compania celor de la  HC Szekje Odorhei.

În prezent, CSM Oradea ocupă locul II în Seria D a Diviziei A la handbal masculin, cu 21 de puncte, după 7 victorii și 3 înfrngeri acumulate.