Dacă săptămâna trecută au avut o etapă nefastă, de această dată echipele bihorene din Liga a III-a la fotbal au avut o rundă favorabilă, care le-a adus victorii.

CSC Sânmartin (foto) a evoluat vineri pe teren propriu, la Sântion, în compania celor de la SCM Zalău, pe care i-a învins cu scorul de 3-2.

Elevii antrenorului Călin Cheregi au condus la pauză cu 1-0, prin reuşita lui Beniamin Szabadoş din minutul 25. Apoi, după pauză au marcat pentru 2-0, prin Sergiu Pop, în minutul 56. Sebastian Culda a redus din handicap, în minutul 65, pentru ca Alexandru Sorian să urce scorul la 3-1 pentru CSC Sânmartin, în minutul 88. Rezultatul final a fost însă 3-2, după ce acelaşi Sebastian Culda a înscris din nou pentru zălăuani, în minutul 90+4.

Prin această victorie, CSC Sânmartin a totalizat 7 puncte şi a urcat din nou pe locul 7 în Seria a V-a.

Deşi a evoluat în deplasare, la Cugir, în compania formaţiei locale Metalurgistul, Luceafărul Oradea  s-a impus cu scorul de 3-0, după ce la jumătatea disputei se consemna egalitate, 0-0.

George Paraschiv a deschis scorul din penalty, în minutul 48, iar tot el l-a urcat la 2-0 în minutul 57.

În fine, rezultatul final l-a stabilit Paul Mitrică, cel care a înscris în minutul 75.

Luceafărul se menţine pe locul 2, cu 12 puncte. Pe prima poziţie se află Fotbal Comuna Recea, cu 13 puncte. Echipa maramureşeană a câştigat partida de acasă cu AFC Odorheiu Secuiesc, cu scorul de 2-0.

În celelalte partide de vineri din etapa a 5-a a Seriei a V-a din Liga a III-a la fotbal s-au consemnat rezultatele:  Avântul Reghin - Viitorul Şelimbăr 1-1,  CFR Cluj II - Unirea 1924 Alba Iulia 2-1 şi  Sticla Arieşul Turda - Sănătatea Cluj 0-1.

În etapa viitoare, Luceafărul Oradea va juca pe teren propriu, cu Minaur Baia Mare, în timp ce CSC Sânmartin va face deplasarea la Şelimbăr, pentru disputa cu echipa locală Viitorul.