Handbaliştii de la CSM Oradea au obţinut, vineri, cea de-a 13-a victorie din actualul sezon al campionatului Diviziei A. Lideri ai clasamentului Seriei D, jucătorii pregătiţi de George Tăutu au evoluat la Timişoara, pe terenul celor de la CSU Politehnica II.

Meciul, care a contat pentru etapa a 18-a şi s-a desfăşurat în Sala Constantin Jude, s-a încheiat cu succesul la 15 goluri diferenţă al „roş-albaştrilor”, scor 36-21.

În prima jumătate însă jocul a fost mai echilibrat, CSM conducând doar cu două goluri, scor 14-12, după 30 de minute.

În repriza a doua, orădenii s-au desprins însă, după un joc foarte productiv, atât în atac cât şi-n apărare. Astfel, în această parte secundă, au reuşit să înscrie de 22 de ori, primind, în schimb, numai 9 goluri.

După această dispută, CSM Oradea a acumulat 40 de puncte, având 13 victorii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri. Orădenii sunt liderii autoritari ai ierarhei, cu şase puncte mai mult decât ocupanta poziţiei secunde, Universitatea Craiova, echipă care va juca însă duminică la Arad.

Pentru CSM Oradea, următorul joc este programat vineri, 21 februarie, de la ora 14, la Arena Antonio Alexe, în compania celor de la HC Beldiman Arad.