Atacantul bihorean George Puşcaş a fost convocat în lotul Internazionale Milano pentru o serie de meciuri de pregătire care vor avea loc în Asia, în cadrul International Champions Cup. Puşcaş era în vacanţă în Mykonos (Grecia) când a primit telefonul.

"Pentru Inter vin şi de la capătul lumii. E clubul căruia îi datorez o mare parte din ce sunt acum şi e o mare onoare să joc din nou în tricoul echipei mele de suflet", a declarat Puşcaş pentru GSP.ro. 

Marţi, bihoreanul impresariat de Cătălin Sărmăşan a făcut vizita medicală la Inter. Fotbalistul urmează să plece alături de lotul condus de antrenorul Antonio Conte în Singapore pentru cantonamentul echipei, urmat de meciurile din Champions Cup. 

Potrivit gsp.ro, Inter va juca cu Manchester United (20 iulie), Juventus (24 iulie) şi Tottenham (4 august).

Potrivit prosport.ro, antrenorul formaţiei milaneze, Antonio Conte, l-a convocat pe Puşcaş, după ce Inter nu a putut încheia transferul lui Lukaku şi al lui Dzeko, iar Lautaro Martinez se află în vacanţă după participarea la Copa America.

”George Puşcaş va pleca, cu Inter, la turneul din Asia. Va juca acolo şi apoi vom decide. Ausilio (n. red. - directorul sportiv de la Inter) l-a convins să îşi încheie vacanţa cu o săptămână mai devreme pentru a merge cu Inter la turneul asiatic”, a declarat Oscar Damiani, managerul lui Puşcaş, pentru SportItalia Mercato.

Crescut la Liberty Oradea, Puşcaş a ajuns la Inter în 2013. În Italia a fost împrumutat la Bari, Benevento şi Novara, iar din sezonul trecut a ajuns la Palermo.

Între timp, echipa Palermo a retrogradat şi, cum n-a plătit suma de cumpărare pentru Puşcaş, atacantul din Bihor a revenit în proprietatea clubului Internazionale Milano. 

Nu se ştie încă dacă George Puşcaş va şi rămâne la Inter. Potrivit prosport.ro, sportivul este dorit de Fiorentina, dar şi de alte echipe cu tradiţie din Europa.

George Puşcaş a fost unul dintre liderii echipei naţionale U21 a României la Campionatul European din Italia, marcând în turneul final 4 goluri, din care două în semifinala cu Germania.

Citeşte şi:

"Puşki"-gol! Golgheterul Naţionalei de tineret, bihoreanul George Puşcaş, a fost primit acasă cu aplauze şi şampanie (FOTO)