Formația de handbal feminin CSU Oradea a obținut, duminică, cea de-a doua victorie din actuala ediție de campionat, după ce s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 26-24, în fața celor de la CSU Reșița.

Desfășurată la Sala de sport a Universității, în cadrul Seriei D a Diviziei A, partida a fost destul de disputată. După ce oaspetele s-au aflat mai mult la conducere în primele 18 minute, elevele antrenoarei Doina Ardelean au înclinat balanța în favoarea lor pe finalul primei reprize, pe care și-au adjudecat-o cu scorul de 13-11.

Chiar dacă echilibrul din teren a predominat și-n jumătatea secundă a disputei, orădencele au știut să păstreze un avantaj de partea lor, iar în final să se impună la o diferență de două goluri, cu scorul de 26-24.

După acest succes, CSU Oradea a acumulat 6 puncte și a urcat pe locul III în clasament.

În partida cu reșițencele, Andreea David a fost cea mai eficace, cu 8 goluri, în timp ce Ștefania Surducan a înscris de 5 ori.

Iată însă lotul avut la dispoziție pentru acest meci de antrenorii Doina și Cristian Ardelean: Raluca Fulgescu, Crina Pintea, Anca Ardelean – Andreea Preduca, Rafaela Duţu 2 goluri, Andreea David 8, Denisa Toma 4, Ştefania Surducan 5, Ana Mastan, Anamaria Paşca 1, Alexandra Corondan, Florina Mocan, Denisa Tudose, Nicoleta Abodi 2, Anamaria Hercuţ 4, Denisa Gaga.

De la CSU Reșița, cele mai bune marcatoare au fost Ştefania Roatiş, cu 7 goluri şi Marinela Pricop, cu 6 reuşite.

În celelalte partide ale etapei a treia s-au consemnat rezultatele: Marta Baia Mare – Universitatea de Vest Timișoara 20-22 și CSM Târgu Mureș – Crișul Chișineu-Criș 25-25.

 În etapa viitoare, sâmbătă, 5 octombrie, CSU Oradea va juca în deplasare cu liderul clasamentului, Crișul Chișineu-Criș.