Handbaliştii de la CSM Oradea au susţinut miercuri cel de-al treilea joc amical din această iarnă.

Elevii antrenorului George Tăutu s-au deplasat la Cluj-Napoca, unde s-au duelat cu prim divizionara Universitatea din localitate, într-un meci ce a avut loc la Sala Horia Demian.

Pentru a oferi şansa de a juca tuturor componenţilor lotului, antrenorii celor două echipe au convenit să joace 20 minute suplimentare. După cele de 60 minute de joc, aşa cum prevede regulamentul jocului de handbal, U Cluj a învins cu scorul de 35-33, după ce la pauză însă CSM Oradea conducea cu scorul de 15-14.

În cele 20 de minute suplimentare de joc, diferenţa pe tabelă a crescut în favoarea clujenilor, care beneficiază de un loc mult mai complet.

"Importantă a fost acumularea de experienţă în joc pentru o bună parte a tinerilor ce alcătuiesc lotul de jucători al echipei orădene", a transmis conducerea clubului CSM.

Pentru handbaliştii de la CSM Oradea urmează acum în programul de pregătire o dublă amicală şi cu maghiarii de la Nyiregyhaza. Primul joc este programat, în Ungaria, în timp ce partida revanşă va avea loc miercuri, 23 ianuarie, la Oradea.

Pe de altă parte, conducerea formaţiei bihorene anunţă faptul că s-a despărţit de jucătorul Lucian Criste. "Despărţirea survine din motive personale. De altfel, Luci îşi sistează, cel puţin pentru moment, activitatea sportivă", transmite clubul orădean, pe site-ul oficial.