Handbaliştii de la CSM Oradea au participat în această săptămână la un prim turenu amical, în care a putut să-şi verifice potenţialul, în compania a trei echipe.

Bihorenii s-au întors, astfel, de la Sighişoara, unde, de miercuri până vineri, au luat parte la Cupa Cetăţii, competiţie la care au mai participat echipele CSM Sighișoara, CSU Suceava și CSU Craiova.

Elevii lui George Tăutu au susţinut câte un meci în compania fiecărui adversar, înregistrând două victorii şi o înfrângere.

Meciurile s-au desfășurat în Sala Sporturilor “Radu Voina” din localitate, iar rezultatele înregistrate de orădeni au fost: 25-31 cu CSU Suceava (miercuri), 26-25 cu CSM Sighişoara (joi) şi 34-32 cu CSU Craiova (vineri).

Astfel, în urma acestor partide, CSM Oradea s-a situat pe poziţia a II-a în turneu.

După revenirea acasă, handbaliştii orădeni continuă pregătirile pe plan local pentru startul oficial al noului sezon competițional, programat în jurul datei de 22 septembrie. Până atunci însă, CSM-ul va mai participa şi la turneul de pregătire de la Cluj-Napoca, turneu amical ce va avea loc în perioada 28-29 august. Aici vor mai participa gazdele de la Universitatea, Nyiregyhaza și Szejke Odorhei.