Echipa de handbal masculin CSM Oradea şi-a încheiat o perioadă importantă a pregătirilor, cantonamentul pe care l-a susţinut timp de o săptămână la Stâna de Vale şi unde s-a pus accentul pe acumulările fizice.

Între timp, trupa condusă de antrenorul George Tăutu s-a întors acasă, unde îşi continuă pregătirile pentru noul sezon competiţional, iar până la finalizarea lucrărilor de modernizare a suprafeţei de joc de la Arena Antonio Alexe, orădenii se antrenează în sala Universităţii.

La finele acestei săptămâni, handbaliştii de la CSM vor disputa şi primele jocuri de verificare, urmând să se deplaseze la Sighişoara, unde vor lua parte la un turneu de pregătire, programat în perioada 16-18 august.

La acest turneu vor mai fi prezente formaţiile Universitatea Craiova, HCM Sighişoara şi Universitatea Cluj-Napoca.

În prima partidă, joi, de la ora 18:30, bihorenii se vor duela cu clujenii de la Universitatea, recent promovaţi în prima ligă, apoi, vineri, de la aceaşi oră, vor evolua în compania gazdelor de la HCM Sighişoara, pentru ca sâmbătă dimineaţa, în ultima confruntare, de la ora 9, să se dueleze cu Universitatea Craiova.