Perioada de inactivitate dată de instaurarea stării de urgenţă pe teritoriul României a adus şi lucruri pozitive pentru bazele sportive din Oradea, cel puţin pentru cele aflate în administrarea clubului primăriei, CSM Oradea.

După cum se ştie, acestea şi-au oprit complet activitatea în cursul lunii martie, ca urmare a măsurilor dispuse de autorităţile române în încercarea de a controla răspândirea coronavirusului.

Conform conducătorilor clubului orădean, în perioada scursă de la închiderea bazelor sportive s-au efectuat mai multe lucrări în incinta acestora.

Pentru a preveni orice risc de îmbolnăvire a sportivilor, dar şi a personalului care asigură buna desfăşurare şi funcţionare a activităţii bazelor sportive, mai întâi acestea au fost supuse unui proces de dezinfecţie.

Apoi, la cele două stadioane, "Iulia Bodola" şi "Motorul", s-au efectuat lucrări de înlocuire a gazonului, iar la celelalte baze sportive, respectiv la bazinele "Ioan Alexandrescu" şi "Crişul" şi la Arena "Antonio Alexe" au avut loc diferite lucrări specifice de întreţinere.

"Nu au lipsit nici activităţi de reparare acolo unde a fost necesar acest lucru. De asemenea, s-au plantat pomi în jurul terenurilor de tenis şi lângă parcarea de la Arena Antonio Alexe", după cum au transmis reprezentanţii clubului CSM, pe site-ul oficial.

Bazele sportive rămân închise pe perioada stării de urgenţă. De asemenea, după cum transmit reprezentanţii clubului bihorean, şi "terenurile de tenis şi bazinele rămân închise şi pentru susţinători (abonaţi) până la noi măsuri dispuse de autorităţi în ceea ce priveşte distanţarea socială".