Vacanţa s-a terminat! Începând de luni, 21 ianuarie, se reiau jocurile de minifotbal în Divizia A, Divizia B, în cele două serii ale Campionatului Firmelor şi în Campionatul de Old-Boys, desfăşurate pe terenurile sintetice de la Baza Tineretului din Oradea.

Nu mai puţin de 75 de echipe sunt angrenate în campionatele judeţene de minifotbal. „Avem cea mai puternică Divizia A de când organizăm campionatele în Oradea, iar la competiţia firmelor avem cele mai multe echipe angrenate din ţară, iar nivelul este ridicat. Celestica, Termificare, Dedeman şi celelalte echipe fruntaşe, sperăm să ne reprezinte cât mai bine la turneul final”, ne-a declarat Spiridon Baltsavias, administratorul Bazei Tineretului.

La campionatul de old-boys, organizat în premieră, sunt înscrise opt echipe, iar în vară este programat la Oradea chiar turneul final de old-boys, ca o recunoaştere din partea federaţiei de specialitate a emulaţiei locale.

Pe de altă parte, la Baza Tineretului au început lucrările pentru acoperirea terenului 5 cu schelet medalic şi construirea terenului 7, poziţionat între balon şi sala de jocuri sportive, acesta din urmă fiind funanţat din fondurile LPS Bihorul. Se estimează că lucările vor fi finalizate până la finele lunii martie.