Orădeanca Larisa Florian, sportivă legitimată la CSM Liberty Oradea, s-a clasat pe locul al doilea la întrecerile Grand Prix-ul de la Agadir, din Maroc.

După cum informează site-ul clubului CSM Oradea, Larisa a avut un parcurs excelent până în finala probei de -52 kg feminin, care s-a desfăşurat pe 9 martie.

Pe rând, Larisa a trecut de Lamia Eddinari (Maroc), Miriam Schneider (Germania) şi de Gefen Primo (Israel), de aceasta din urmă în semifinale.

De menţionat că judoka orădeană a avut o prestaţie excelentă până aici, toate cele trei dueluri încheindu-se cu victorii prin ippon.

În ultimul act, în finală, Florian a fost învinsă însă de Evelyne Tschopp din Elveţia. De această dată a fost rândul Larisei să piardă prin procedeu de ippon, cu 34 secunde înainte de final. Trebuie menţionat însă că până în acel moment niciuna dintre combatante nu a reuşit vreun procedeu prin care să puncteze.

La rândul său, Daniel Matei, sportiv tot de la CSM Liberty Oradea, a fost eliminat în primul tur la această competiţie, în cadrul probei de -100 kg masculin. El a fost învins de către Jorge Fonseca, din Portugalia, cel care avea să ajungă până în finală categoriei.