Sportivul orădean Laviniu Chiş şi-a adjudecat medalia de argint cu echipa României la întrecerile celei de-a 63-a ediţii a Campionatelor Balcanice de cros, care s-au desfăşurat pe 9 noiembrie în Muntenegru, la Berane.

În total, la această competiţie, delegaţia României, care a participat cu un lot de 24 de atleţi, a obţinut cinci locuri pe podium, dintre care unul a fost pe primul loc, două pe poziţia a II-a şi tot două pe locul III.

Cea mai bună performanţă a obţinut-o echipa de junioare, care, în componenţa Mădălina Sârbu, Angela Olenici, Helen Păcurariu Nagy şi Georgiana Simion, a ocupat locul I, adjudecându-şi medaliile de aur.

Pe locul II s-a situat echipa feminină de senioare, formată din Adelina Bălţoi, Julia Augsburger, Ibolya Torok şi Ana Rodean, dar şi echipa masculină de tineret U 23, din care a făcut parte şi bihoreanul Laviniu Chiş. El i-a avut coechipieri pe Adrian Garcea, Marius Turcu şi Mihai Cochior.

În fine, pe locul III şi în posesia medaliilor de bronz au intrat junioara Mădălina Sârbu, la individual, şi echipa feminină de tineret U 23, alcătuită din Claudia Prisecaru, Cristina Bălan, Oana Ivăncescu şi Anita Zaro.