Echipele bihorene de fotbal au înregistrat o victorie şi o înfrângere, în etapa din acest sfârşit de săptămână din cadrul Ligii a III-a. CSC Sânmartin a pierdut jocul de vineri din deplasare, în timp ce Luceafărul Oradea s-a impus la limită, sâmbătă, în derby-ul cu Minaur Baia Mare.

La Cisnădie, elevii antrenorului Călin Cheregi au trebuit să se recunoască învinşi, vineri, când au cedat cu 1-3 partida susţinută în compania sibienilor de la Viitorul Şelimbăr.

La pauză, în meciul care a deschis runda a 6-a din Seria a V-a, scorul a fost egal 0-0, cele patru goluri fiind reuşite în ultimele 20 de minute. Alexandru Curtean a deschis scorul pentru gazde, în minutul 72, pentru ca numai peste cinci minute, acelaşi jucător al echipei din Şelimbăr să înscrie pentru 2-0. În minutul 84, CSC Sânmartin a beneficiat de un penalty, pe care l-a transformat Sergiu Pop, dar scorul final, de 3-1, l-au stabilit tot gazdele, prin Paul Hotea, în minutul 90+3.

În urma acestui eşec, formaţia bihoreană antrenată de Călin Cheregi a rămas cu 7 puncte şi a căzut pe poziţia a 13-a a clasamentului.

O zi mai târziu, sâmbătă, Luceafărul Oradea a reuşit să se impună cu scorul de 1-0 în derbyul cu Minaur Baia Mare şi, cel puţin până la jocul de luni a celor de la Comuna Recea, a urcat pe prima poziţie a clasamentului.

Unicul gol al jocului de la Sânmartin l-a reuşit George Paraschiv în prima repriză, în minutul 31.

În etapa viitoare, CSC Sânmartin va evolua pe teren propriu, în compania bistriţenilor de la Unu FC Gloria, în timp ce Luceafărul Oradea se va deplasa în judeţul Alba, pentru duelul cu Industria Galda.


Etapa a 6-a a Seriei a V-a din Liga a III-a la fotbal:

Vineri, ora 17:

AFC Odorheiu Secuiesc - AFC Metalurgistul Cugir 2-0

ACS Viitorul Şelimbăr - CSC Sânmartin 3-1

Sâmbătă:

FC Unirea Dej - ACS Industria Galda 3-1

CS Luceafărul Oradea - CS Minaur Baia Mare 1-0

AFC Unirea 1924 - ACS Sticla Arieşul Turda 1-1

SCM Zalău - FC CFR 1907 Cluj II 3-2

ACS Unu Fotbal Club Gloria - CSM Avântul Reghin 1-1

Luni, ora 17:

CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca - ACS Fotbal Comuna Recea


Clasament etapa 6, Liga III