Perechea formată din Tóth István Aramisz - Florentina Ciuca Dea, din partea clubului orădean de dans sportiv Stephany, a reprezentat cu succes România la "cel mai mare festival de dans sportiv din istoria sportului de dans din Estonia" - ediţia a VII-a a "Trofeului Tallinn 2019". Cei doi au obținut locul 1 la dansuri latino-americane

Anunţul a fost făcut, duminică, printr-o informare transmisă în numele clubului orădean, potrivit căreia festivalul a fost organizat chiar în capitala Estoniei, Tallinn.

"Clubul de Dans Sportiv "Stephany" din Oradea  a fost reprezentat la acest Festival Internaţional deosebit prin perechea formată din Tóth István Aramisz - Florentina Ciuca Dea (Clubul de dans sportiv "Suprem" Râmnicu Vâlcea). Perechea care a reprezentat România la această competiţie  din Europa a ocupat locul 1 la categoria de vârstă 12 - 13 ani la dansurile latino – americane", arată informarea.

În prima zi de concurs, pe 24 august, s-au desfăşurat mai multe competiţii, ca de pildă Open Rising Star Standard, Open Junior 1 E&D şi Open Juvenile E&D, în cadrul categoriei standard şi latino.

Tóth István Aramisz şi Florentina Ciuca Dea sunt o pereche nouă, formată recent, de antrenorii orădeni Noémi şi István Tóth. Informarea menţionează că antrenorii sunt încrezători în evoluţia celor doi copii, "care vor fi în măsură să obţină împreună şi alte rezultate excelente care să devină o mândrie pentru dansul sportiv orădean şi pe cel din România".