Fotbaliştii de la Luceafărul Oradea s-au impus clar în ultimul meci amical din această vară. Astfel, sâmbătă, la Sânmartin, elevii antrenorului Cristian Lupuţ au câştigat cu 5-0 disputa de verificare susţinută în compania arădenilor de la Şoimii Lipova.

Cu o săptămână înainte de începerea campionatului Ligii a II-a, "roş-albaştrii" bihoreni au arătat o poftă bună de joc şi un apetit ofensiv de remarcat, în compania unui adversar din categorie inferioară totuşi, ştiut fiind faptul că cei din Lipova activează în eşalonul al III-lea.

Scorul l-a deschis P. Peter, care a marcat în minutul 18, pentru ca în minutul 42, cu trei minute înainte de pauză, atacantul Paraschiv să ducă scorul la 2-0, scor cu care, de altfel, s-a şi intrat în pauză.

Evoluţia bună a gazdelor a continuat şi-n partea a doua, când Vasile Pop a marcat în minutul 57 de penalty. Apoi, tânărul jucător portughez Rogerio a dus scorul la 4-0, în minutul 67, pentru ca Ioan Luduşan să stabilească scorul final, 5-0, în minutul 74.

Antrenorul principal al echipei Luceafărul, Cristian Lupuţ, a început partida cu cei de la Şoimii Lipova în alcătuirea: I. Anca Trip – Dunca, Oros, Yabre, Ciul – Mitrică, Prejmerean, Hăjmăşan, P. Peter - V. Pop şi Paraschiv. Pe parcurs i-a mai trimis în teren însă şi pe:  Moga – Chiorean, C. Roşu, Luduşan, Core, Băican, M. Balogh, Rogerio, Parnău, Creţ şi Porumb.

În total, echipa bihoreană de fotbal din Liga a II-a a susţinut în această vară trei partide amicale, obţinând o victorie (aceasta cu Şoimii Lipova), un egal (3-3 cu Ripensia Timişoara) şi o înfrângere (1-2 cu UTA).

Sâmbăta viitoare va începe campionatul, iar în prima etapă Luceafărul va evolua pe teren propriu, la Sânmartin, tot cu începere de la ora 11, în compania ilfovenilor de la Sportul Snagov.