Fotbaliştii de la Luceafărul Oradea şi-au continuat miercuri seria jocurilor amicale din această vară. La Baza Sportivă Luceafărul din Sânmartin, "roş-albaştrii" au primit vizita echipei timişorene Ripensia, o formaţie colegă de campionat cu trupa pregătită de antrenorul Cristian Lupuţ.

Meciul, al doilea de pregătire din perioada precompetiţională pentru orădeni, s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 3-3, după ce la pauză luceferii conduceau cu 3-0.

Este de remarcat faptul că în prima repriză, atunci când bihorenii au evoluat cu titularii, Luceafărul a marcat de trei ori, fără să primească gol.

Au înscris în primele 45 de minute: Paraschiv (în minutul 15), Vasile Pop (în minutul 20) şi Paraschiv (în minutul 40). 

În partea a doua, când, exceptând portarul, trupa bihoreană a fost schimbată în totalitate, timişorenii au reuşit să marcheze, la rându-le, trei goluri consecutive, prin Fotescu (în minutul 56), Toma (în minutul 73 din penalty) şi Tudorache (în minutul 83). Astfel, jocul s-a încheiat la egalitate, scor 3-3.

Formula trimisă în teren în prima repriză de antrenorul Cristian Lupuţ i-a cuprins pe: Moga – Dunca, Core, Oros, Ciul – Mitrică, Negrean, Prejmerean, Vasile Pop – Paraschiv şi Vlad Rusu. 

În partea a doua, pentru Luceafărul au evoluat: Moga – Creţ, Yabre, Porumb, Băican – Drăgan, Parnau, Chiorean, Peter – Balogh şi Luduşan. 

Reamintim că în primul meci de verificare din această vară, Luceafărul Oradea a pierdut pe teren propriu, în faţa arădenilor de la UTA, cu scorul de 1-2.

În următorul şi ultimul meci amical, bihorenii se vor confrunta, sâmbătă, cu începere de a ora 11, tot la Sânmartin, cu arădenii de la Şoimii Lipova.