Nu s-a încheiat bine campionatul, că fotbaliștii de la echipele din primele două ligi ale țării și-au început pregătirile pentru un nou sezon.

Printre aceștia, și componenții formației Luceafărul Oradea. Luni seara, antrenorul Cristian Lupuț a sunat adunarea pentru jucătorii singurei echipe bihorene din cea de-a doua ligă națională.

La Baza Sportivă Luceafărul din Sânmartin au fost prezenți 21 de jucători și anume: portarii Bogdan Moga și Ionuţ Rus, respectiv jucătorii de câmp Flaviu Drăgan, Cristian Oros, Alexandru Băican, Vlad Opriş, Alexandru Core, Adrian Ciul, Vlad Prejmerean, Paul Mitrică, Constantin Roşu, Andrei Luduşan, Daniel Paraschiv, Laur Nemeş, Patrick Peter, Paul Chiorean, Vasile Pop, Daniel Lăsconi, Şerban Moraru, Victor Manu și Adrian Ilie.

Noutățile le constituie ultimii trei jucători. În vârstă de 33 de ani, Şerban Moraru a evoluat și la FC Bihor, dar el vine acum de la Olimpic Cetate Râşnov. Ceilalți doi sunt tineri și vin de la CSA Steaua București. Victor Manu are 22 de ani, iar Adrian Ilie, 19 ani. Aceștia vor fi testați în aceste zile, dar mai sunt așteptați și alți fotbaliști în probe.

O altă noutate în cadrul echipei Luceafărul Oradea o reprezintă cooptarea în staff-ul tehnic al fostului fotbalist de la FC Bihor, Ciprian Dianu, cel care a antrenat echipa de ligă a IV-a Crișul Sântandrei.

Dianu este noul antrenor secund, în timp ce antrenor cu portarii a rămas Ioan Pap-Deac.

Conform antrenorului prinicipal, Cristian Lupuț, jucătorii de la Luceafărul vor desfășura pregătirea pentru noul sezon pe plan local, iar în perioada 14-21 iulie vor susține un cantonament la Băile Felix. Au fost programate deja și trei jocuri amicale, cu UTA Arad, pe data de 13 iulie, cu Ripensia Timişoara, pe 24 iulie şi cu Şoimii Lipova, pe data de 27 iulie.

De asemenea, preşedintele clubului, Lucia Vladimirescu, a anunțat că pentru următorul sezon prețul unui bilet la meciurile de acasă va fi de 10 lei, cu 15 lei mai puțin față de sezonul încheiat.