După victoria de săptămâna trecută, de pe teren propriu, cu FC Argeş, fotbaliştii de la Luceafărul Oradea s-au deplasat acum la Târgovişte, acolo unde, duminică, vor întâlni echipa locală, Chindia, una dintre fruntaşele clasamentului, formaţie care se luptă pentru promovare.

Meciul Chindia – Luceafărul va începe de la ora 13, se va desfăşura pe Stadionul "Eugen Popescu" din localitate şi va fi transmis în direct de Telekom Sport (fostul Dolce Sport).

Aflaţi pe poziţia a 12-a, cu 27 de puncte, pe orădeni îi aşteaptă un joc foarte dificil în această confruntare, urmând a întâlni echipa de pe locul III (loc de baraj), Chindia având în prezent 46 de puncte, cu patru mai puţin decât ocupanta locului II, AFC Hermannstadt.

Astfel, având în vedere că echipa dâmboviţeană se luptă pentru accesul în liga I, bihorenii sunt conştienţi că vor avea în faţă un adversar care va încerca să-şi apropie victoria cât mai rapid, târgoviştenii nepermiţându-şi să piardă puncte pe teren propriu.

Totuşi, cu moralul bun după victoria cu piteştenii, elevii antrenorului Cristian Dulca vor să confirme că sunt pe un drum bun şi, neavând nicio presiune, vor încerca să dea lovitura, tocmai lângă Turnul Chindiei.