Fotbaliştii de la Luceafărul Oradea vor disputa în acest weekend un joc foarte important în ce priveşte lupta pentru evitarea retrogradării. Astfel, "roş-albaştrii" bihoreni vor primi, sâmbătă, pe teren propriu, replica băcăoanilor de la Aerostar.

Meciul este considerat unul "de şase puncte", întrucât se vor întâlni două formaţii din zona periculoasă a clasamentului, care luptă pentru rămânerea în eşalonul secund şi pentru care orice punct cucerit în detrimentul celeilalte formaţii este foarte important.

După succesul clar de la Arad, de sâmbăta trecută, orădenii, care au părăsit "zona minată a clasamentului", se prezintă cu un moral foarte bun la acest joc, dornici să confirme că nu a fost nimic întâmplător în disputa cu UTA.

De cealaltă parte, aflaţi pe loc retrogradabil, băcăuanii vin la Oradea după ce în runda anterioară au fost învinşi pe teren propriu de clujenii de la Universitatea, cu scorul de 2-1.

Conducerea clubului bihorean speră ca spectatorii să fie în număr mare la acest meci, transmiţând mesaje de mobilizare. "Un nou meci de "şase puncte" se va desfăşura sâmbătă, 23 martie la Baza Sportivă Luceafărul din Sânmartin. Luceafărul Oradea (locul 14) primeşte vizita echipei Aerostar Bacău (locul 16), antrenată de Florin Bratu. Partida este programată de la ora 11:00. Vă aşteptăm la meci!", este mesajul postat de reprezentanţii clubului Luceafărul pe pagina de facebook a echipei.

O victorie în meciul de sâmbătă îi pot urca în clasament pe elevii antrenorului Cristian Lupuţ până pe poziţia a IX-a, însă, până la urmă cele mai importante sunt punctele puse în joc şi faptul că o victorie în faţa unei contracandidate o poate ajuta mult pe trupa bihoreană în economia finală a clasamentului.


Programul etapei a 26-a din Liga a II-a la fotbal:

Sâmbătă

Ora 11:00 Luceafărul Oradea - Aerostar Bacău

Ora 11:00 CS Baloteşti - Ripensia Timişoara

Ora 11:00 Pandurii Târgu Jiu - Dacia Unirea Brăila

Ora 11:00 Metaloglobus Bucureşti - SSC Farul Constanţa

Ora 13:00 Academica Clinceni - UTA Arad

Duminică

Ora 11:00 Energeticianul - CS Mioveni

Ora 13:00 Sportul Snagov - ACS Poli Timişoara

Ora 15:30 Chindia Târgovişte - Daco-Getica Bucureşti

Ora 18:00 ASU Politehnica Timişoara - Petrolul Ploieşti

Ora 20:00 Universitatea Cluj - FC Argeş